Experience

Go beyond your limits

One goal

- High performance - Performance Training - Specialistisch netwerk - Coaching

Team Upgreat

Team Upgreat is de absolute top in Personal Coaching en Personal Training gericht op duursport.

Bas Diederen is oprichter van Team Upgreat, Master of Science in Bewegingswetenschappen en al meer dan 20 jaar actief als professioneel triatleet op het hoogste internationale niveau in triathlon. Hij werkt met een selecte groep atleten die uitblinken in hun commitment dat ze meenemen in alle projecten die ze aanpakken. Team Upgreat is specifiek bedoelt voor mensen die bereid zijn om te doen wat nodig is om impact te maken op hun prestaties, ongeacht hun sportieve niveau.

Bij Team Upgreat trainen en coachen we triatleten, hardlopers, wielrenners en zwemmers.

Bas Diederen heeft met Team Upgreat een kristalheldere missie. Toegewijde atleten helpen bij het krijgen van de resultaten die ze nastreven. De triathlonsport professionaliseren en zichtbaar te maken in Nederland. De visie van Team Upgreat is om met triathlon een impact te maken op je leven.

Team Upgreat introduceert je in methodologie die bij implementatie een grote impact maakt op je prestaties zowel in triathlon als op het persoonlijke en zakelijke vlak.

We helpen professionele atleten om internationaal succes te behalen en we helpen gedreven atleten hun niveau in triatlon te verbeteren.

Contact opnemen
"Bas is able to transfer years of experience and knowledge as a top level triathlete in such a way that you can impact performance immediately."

Johan van der Put

Personal Coaching

Personal Coaching is gericht op ondernemers en atleten die een impact willen maken op hun performance. Onze cliënten zijn succesvol in business of sport en zij begrijpen dat stilstaan voelt als achteruitgaan. We helpen je te zijn wie je moet zijn, zodat je kunt doen wat je moet doen om de prestaties te creëren die je voor ogen hebt.

Personal Coaching maakt een onmiddellijke impact op zowel je zakelijke als persoonlijke groei en maakt het mogelijk prestaties neer te zetten die voorheen onmogelijk leken. Je sportieve niveau is niet bepalend, je level van committent wel.
Personal Coaching heeft een beperkte beschikbaarheid.

Neem optie

Personal Training

Succes is het gevolg van de juiste acties ondernemen. Bij Team Upgreat komen we razendsnel tot de kern wat de juiste acties zijn die passen binnen de beschikbare tijd en leiden tot onmiddellijk resultaat. We begrijpen dat tijd kostbaar is en verspillen daarom geen minuut aan trainingsmethodes, technieken en methodologieën die weinig effectief zijn.

Personal Training focust zich op de volgende pijlers:

Beheersing van de juiste technieken.
Trainingsprogramma’s op basis van specifieke behoefte.
Gedetailleerde wedstrijdvoorbereiding en planning.

We creëren nieuwe inzichten met effectieve trainingsprikkels en een dieper level van committent.

Neem optie

Team Upgreat Speedwear

Bioracer produceert exclusief voor Team Upgreat de meest innovatieve kledinglijn voor triathlon, hardlopen en wielrennen.
Train en race in dezelfde kleding als Bas Diederen en Team Upgreat. Be fast, be innovative!

Maak je eigen account aan en kom direct in de Team Upgreat omgeving.

Naar de webshop