Community
Bas Diederen

De ultieme combinatie voor prestatie.

Wetenschapper, atleet en performance coach.

Bas Diederen is oprichter van Team Upgreat. Hij is meervoudig Nederlands kampioen triatlon, Master of Science in bewegingswetenschappen en performance coach.

Zijn carrière begon ooit in het wedstrijdzwemmen. Van zijn twaalfde tot achttiende zwom Bas op hoog nationaal en internationaal niveau. Omdat hij op een dieper niveau wilde weten hoe sport en het menselijk lichaam werkten, studeerde hij bewegingswetenschappen aan Maastricht University. Tijdens zijn studie liep Bas zijn eerste triatlons. Toen een nog onbekende sport. Wat Bas in theorie leerde, vertaalde hij direct naar de praktijk.

Nu is Bas meer dan twintig jaar actief als professioneel atleet.Zo is hij meervoudig Nederlands kampioen en IRONMAN winnaar. Sinds 2016 traint en coacht hij ondernemers, managers en andere professionals om hun sportieve doelen te bereiken. Daarbij kijkt hij naar het geheel van werk, privé en sport. Ook werkt hij met atleten aan gerichte prestatieverbetering.

Vanuit Echt in Midden-Limburg traint hij cliënten uit heel Nederland en België. Zijn doel: jou de inzichten en tools geven waarmee je de beste prestaties uit jezelf haalt. Fysiek, en op andere vlakken die voor jou belangrijk zijn.

Het succesverhaal

Belangrijke prestaties