Website laten maken door Visia Media

Bas Diederen heeft deze website op maat laten bouwen door Visia Media, een bureau voor design en digitale communicatie gevestigd in het hart van Zuid-Limburg.

Professioneel webdesign in Limburg

De online wereld is constant in ontwikkeling, een website is dan ook nooit af. Visia Media streeft naar langetermijnsamenwerkingen en zorgt ervoor dat je website altijd voldoet aan de laatste standaarden. Door je website te laten maken bij Visia Media ben je verzekerd van een site die up-to-date en bereikbaar is, zodat jij je kunt focussen op het managen van je bedrijf.

De nieuwe Bas Diederen website is:

  • Veilig: Veiligheid staat voorop. Daarom gebruiken we een beveiligde SSL-verbinding en voeren we regelmatig veiligheidschecks uit.
  • Snel: Het is belangrijk dat je snel bij de juiste informatie terecht komt. De site is daarom ontwikkeld met het oog op snel- en gebruiksvriendelijkheid.
  • Up-to-date: Regulier onderhoud zorgt dat je site altijd actueel is. Dit geldt natuurlijk ook voor jouw website, die maandelijks de laatste updates krijgt.
  • Mobiel: Altijd bereikbaar, ook onderweg. De ontwikkeling heeft ook rekening gehouden met mobiele apparaten en telefoons.

Vragen over de nieuwe website?

Heb je vragen over de website, of kom je problemen en/of foutmeldingen tegen? Neem dan gerust direct contact op met Visia Media. Zij verzorgen maandelijks onderhoud en zorgen ervoor dat eventuele problemen snel worden opgelost. Wil je meer weten over onze dienstverlening of ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Bas Diederen? Neem dan direct contact op met Bas Diederen.