Experience

Go beyond your limits

One goal

- High performance - Performance Training - Specialistisch netwerk - Coaching

Team Upgreat

Team Upgreat is de absolute top in coaching en training gericht op duursport.

Bas Diederen is oprichter van Team Upgreat, Master of Science in Bewegingswetenschappen en al meer dan 20 jaar actief als professioneel triatleet op het hoogste internationale niveau in triathlon. Hij werkt met een selecte groep atleten die uitblinken in hun commitment dat ze meenemen in alle projecten die ze aanpakken. Team Upgreat is specifiek bedoeld voor mensen die bereid zijn om te doen wat nodig is om impact te maken op hun leven, ongeacht hun sportieve niveau.

Bas Diederen heeft met Team Upgreat een kristalheldere missie. Toegewijde atleten helpen bij het krijgen van de resultaten die ze nastreven. De visie van Team Upgreat is om duursport te gebruiken om meer impact te maken op je leven. Bij Team Upgreat trainen en coachen we triatleten, hardlopers, wielrenners en zwemmers naar een topprestatie. Of je nu een professional bent of amateur atleet. Team Upgreat introduceert je in methodologie die bestaat uit training, techniek, en coaching.

Contact opnemen
"Bas is able to transfer years of experience and knowledge as a top level triathlete in such a way that you can impact performance immediately."

Johan van der Put

UPGREAT PROGRAMMA - 3 maanden

Je wil sportieve prestaties leveren en hebt het commitment om daar 100% voor te gaan. De uitdaging zit niet in je wilskracht, maar om van je gezin, werk en sport één winnende combinatie te maken.

Wat is de voorwaarde? Je zult 3 maanden “aan” moeten staan om de volledige waarde uit dit programma te halen.

We maken je trainingen levend, geen statische schema’s maar altijd inspelend op wat er op dat moment effectief is. We optimaliseren je techniek en zetten de eerste stap naar de mindset van een absolute winnaar.

Neem optie

ENDURANCE COACHING - minimaal 1 jaar

Een programma dat is ontwikkeld op basis van bewezen effectiviteit. We maken een onderscheid tussen doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen. Doorzettingsvermogen is doen wat nodig is om je doel te bereiken. Maar wat is endurance of uithoudingsvermogen? Endurance is het consistent doen wat nodig is om je doel te bereiken onder alle omstandigheden. Ongeacht zelf opgelegde druk of druk van buitenaf.

Door persoonlijke en fysieke groei ben je in staat je eigen toekomst te creëren.

Neem optie