Community
The Endurance Revolution

Training & community.

Verbeter je prestaties. Met een duidelijke structuur & gedreven groep atleten.

  • Traject
    Onbepaalde duur
  • Investering
    Vanaf €59,- p/m

Jij blijft jezelf pushen. Je focus ligt op de continue verbetering van je vaardigheden. Maar hoeveel harder zou je kunnen gaan, als je jouw trainingen écht effectief aanpakte?

Stel je voor dat je begeleid wordt door een expert. Je trainingsschema is volledig geoptimaliseerd voor resultaat – en op maat gemaakt voor jou. Afgestemd op jouw sportieve doelen, persoonlijke situatie en wanneer jij tijd hebt om te trainen.

 

Met iedere training verhoog je jouw effectiviteit. Ga je net even sneller, kom je net even verder. Eindelijk verbreek je die hardnekkige tijden. Je successen (en uitdagingen) deel je in een online community van andere prestatiegerichte sporters. Je ondersteunt elkaar om verder te komen in de sport. Online, waar en wanneer jij wil.

Word onderdeel van de Community

Triatlon kan een eenzame sport zijn. De kans is klein dat je gezin en vrienden meerennen in jouw volgende wedstrijd. Ze steunen je, maar begrijpen niet altijd wat je bezighoudt, of waar je tegenaan loopt.

Hoe zou het zijn om onderdeel te zijn van een groep like-minded sporters? Wat als je mensen om je heen had die aan één woord genoeg hebben? Atleten die tegen dezelfde uitdagingen aanlopen, of jou kunnen helpen vanuit hun ervaring.

Als Endurance Revolution Member kom je in contact met andere atleten en triatleten, die dezelfde doelen en gedrevenheid hebben als jij. Deze prestatiegerichte omgeving helpt jou het resultaat neer te zetten dat je wil bereiken.

Je kan in de Revolution App updates delen, vragen stellen, successen vieren en in contact komen met mensen in jouw groep. Je vind er ook praktische content over training, coaching, voeding en techniek. Als je er behoefte aan hebt, kun je een aantal keer per jaar live samenkomen met andere sporters uit de Community.

Wat kun je verwachten?

Met het The Endurance Revolution krijg je een trainingsplan, kennisplatform en community voor triatleten en atleten. Speciaal ontwikkeld voor sporters die hun effectiviteit willen verhogen. Met gebruik van de krachtigste structuren en tools.

Je wordt meegenomen in de wereld van de trainingsleer, inspanningsfysiologie en optimale beweegpatronen. We benaderen het zowel wetenschappelijk als praktisch. Met als doel: jou zo effectief mogelijk te laten trainen.

Als member krijg je ondersteuning van meervoudig Nederlands kampioen triatleet Bas Diederen. Daarnaast heb je toegang tot de Revolution App. Een aantal keer per jaar kun je samenkomen met andere atleten tijdens live events. Waar we elkaar uitdagen de sterkste en effectiefste versie van onszelf te zijn.

Investeer nu in jouw resultaat met een van onze memberships.

Memberships

Kies hier het programma dat het beste past bij jouw doelen.

De Unstoppable Methodiek

Inzichten en tools voor verhoogde prestaties

Plan een gratis intake

Focus op wat er voor jou toedoet

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*